buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Rask gryte
Kjappe gryter er fantastiske hverdagshjelpere. Her er en gryte med norsk svinekjøtt i strimler, løk, potet, gulrot og blomkål, toppet med frisk spinat. Enkelt og supergodt!

0
Publisert: 01.sep.2015 04:00
Oppdatert: 01.sep.2015 04:00

Ingredienser:

400 g renskåret svinekjøtt i strimler

2 ss margarin til steking

1 ss malt karri

1 stk grovhakket løk

2 båter finhakket hvitløk

400 gr potet i skiver

2 gulrøtter i biter

1⁄4 blomkål i små buketter

5 dl vann

1 stk hønsebuljongterning

100 g frisk spinat

1 ts salt

1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

1. Tørk svinekjøtt i strimler med litt kjøkkenpapir.

2. Varm margarin i en gryte og fres karripulver raskt til det begynner å dufte, ca. 10 sekunder. Fres trimler av svinekjøtt, løk og hvitløk i gryten til det endrer farge. Rør hele tiden.

3. Tilsett potet, gulrot, blomkål og utblandet buljong. Kok opp. Senk varmen og la gryten småkoke til potet og kjøtt er mørt, ca. 15 minutter.

4. Riv spinat i grove biter og vend den i gryten rett før servering. Smak til med salt og pepper.

(Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat