buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
15. okt
NYTTÅRSMAT: Reinsdyr med portvinssaus.Foto: MatPrat
 
Reinsdyr er nyttårsmat

Publisert: 28.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Nyttårsaften er den dagen flest nordmenn spiser reinsdyr til middag.
- Ikke rart, fordi reinsdyrkjøtt oppfattes som litt eksklusiv gjestemat, sier markedssjef Even Nordahl i MatPrat. I tre prosent av alle norske hjem serveres reinsdyrkjøtt på nyttårsaften, viser tall fra Ipsos MMI.
- Det kan høres lite ut, men det blir mange tusen familier. Og husk at fileter, biffer og stek av reinsdyr er urnorsk kjøtt som vi har begrenset tilgang på, sier Nordahl. Han tror mange nordmenn kan tenke seg å ha reinsdyr på menyen i romjula eller på nyttårsaften.Ifølge en fersk undersøkelse fra Mediacom mener nordmenn flest at reinsdyrkjøtt er det mest smakfulle, reneste og mest naturlige kjøttslaget.
- Du kan gjerne si at reinsdyrkjøtt er skrytemat, noe vi serverer når vi vil vise fram det beste fra det norske kjøkken, sier Even Nordahl. Vi spiser i gjennomsnitt bare 300 gram reinsdyrkjøtt i året, og det utgjør ikke mer enn et par middager per nordmann. (Newswire)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat