buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Reinsdyr: Populær helårsmat.
 
Reinsdyr på bordet hele året

Publisert: 28.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
For mange er reinsdyrkjøtt ensbetydende med finnbiff, men det er i ferd med å endre seg.
- Finnbiff er fremdeles suveren ener i butikk, men nå går middagspølser og karbonader av rein unna, i tillegg til stek og fileter, sier John Anders Lifjell, leder av Markedsutvalget for reinkjøtt.
- De siste årene har vi sett en dreining fra restaurant til butikk, som har ført til mye større produktutvalg i de store matvarekjedene. Økt tilgjengelighet kombinert med tilbud og kampanjer har fått fart i salget, sier Lifjell.
- Det er et kjøttslag som vi opplever som spennende, eksotisk og urnorsk. Og så er det både magert og mørt, det er anvendelig og lett å lykkes med, sier Even Nordahl i MatPrat.
Gjennomsnittlig uttak av rein er på drøyt 80.000 kalver på rundt 20 kilo hver i året.
- I flere år har norsk lam og sjømat hatt en særstilling i matkonkurranser. Det er virkelig på sin plass at selve urkjøttet vårt får innpass, sier Even Nordahl. (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat