buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Reinsdyrgryte
Reinsdyrstek, eller grytekjøtt av rein, har masse smak, og egner seg perfekt sammen med smak av einerbær, timian og geitost.

Publisert: 03.okt.2015 04:00
Oppdatert: 03.okt.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

800 gram reinsdyrstek eller grytekjøtt i 3x3 cm biter

200 gram bacon i små biter

2 ss smør til steking

8 sjalottløk

8 knuste einebær

1 kvist frisk timian

1 boks vikingmelk

1 dl kjøttbuljong eller vann

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss mørk maisenna til jevning

1 ss soyasaus (gjerne glutenfri)

2 skiver geitost

1 ss ripsgelé

2 ss hakket frisk persille

Slik gjør du:

1. Brun kjøttbitene i omganger. Krydre med salt og pepper. Tilsett resten av smøret etter hvert. Brun bacon raskt i samme panne.

2. Ha kjøtt og bacon over i en kjele sammen med løk, knuste einerbær, timian, vikingmelk og buljong. Kok opp og senk varmen.

3. Sett på lokk og la gryten småkoke i 20 minutter. Rør inn maisennajevner og kok opp. Smak til med soyasaus, geitost og ripsgelé. Dryss over hakket persille og server med kokte poteter og en skål med ripsgelé..(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat