buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
GRILL-VINNER: Vinner i årets Grill-NM, Jan Ivar Nykvist, med lett grillet reinsdyrfilet med barbecuesaus av blåbær
 
Reinsdyrkjøtt er trendy

Publisert: 13.sep.2013 04:13
Oppdatert: -
Unge spiser mer reinsdyr enn godt voksne, og de tilbereder gjerne kjøttet på helt nye måter.
Unge i alderen 15-25 år spiser reinsdyrkjøtt oftere enn før, viser undersøkelsen Norske Spisefakta fra Ipsos MMI. - At unge spiser reinsdyrkjøtt oftere enn godt voksne stemmer godt overens med våre undersøkelser. Unge sier de gjerne vil spise mer rein enn de gjør nå, sier matrådgiver Ragnhild Kolvereid. Samtidig er det blitt mer vanlig å bruke rein i matkonkurranser der unge kokker deltar. Jan Ivar Nykvist (32) har vunnet Grill-NM hele tre ganger, nå sist med blant annet rein på grillen. - Reinsdyrkjøtt passer godt på grillen og reinsdyrkjøtt er en utmerket norsk råvare det er spennende å konkurrere med, sier han 41 prosent av unge i alderen 15-24 år spiser rein mer enn tre ganger i året, mot 34 prosent for ti år siden. I aldersgruppen 25-59 år er det 37 prosent som spiser rein mer enn tre ganger i året, mens tallet for de eldste er 32 prosent. (Kilde: Norske Spisefakta 2012). (Newswire)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat