buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Bruschetta: Med reinsdyrskav.
 
Reinsdyrkjøtt med ny vri

0
Publisert: 23.mai.2014 04:00
Oppdatert: 23.mai.2014 03:59

Unge vil servere reinkjøttet i wraps, som bruschetta eller på tapasbordet, viser en ny undersøkelse.

Aldersgruppen 18 til 34 år er de som spiser mest reinsdyrkjøtt, viser en undersøkelse YouGov har gjort for MatPrat. 41 prosent sier at de kan tenke seg å bruke reinsdyrkjøtt som tapas. Hele 46 prosent griller gjerne reinkjøttet. Mer enn en femdel prøver gjerne reinsdyrkjøtt som burger, wrap eller wok. - Wraps med reinsdyrskav og tyttebærrømme var den mest brukte reinsdyroppskriften på www.matprat.no i fjor med 43 700 visninger. Det er overraskende, men gøy, sier Ragnhild Kolvereid i Matprat. Forbruket av reinsdyrkjøtt har økt de siste ti årene i alle aldersgrupper. Langt flere unge i aldersgruppen 15-34 år spiser reinsdyrkjøtt nå enn for ti år siden. - Det norske reinkjøttet holder god kvalitet og kan brukes på mange måter. Du kan kjøpe reinsdyr kjøttet ferdig oppskåret, og det tar bare et par minutter å gjøre det klart, sier kokk og matrådgiver Anette Fjelleng Hansen i MatPrat. (newswire)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat