buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Reinsdyrpanne
Dette er kosemat med mye smak og enkel tilberedning. I løpet av en halvtime kan du servere en varmrett som både har du laget en rett som både barn og voksne kommer til å karakterisere som vidunderlig. Eller rein nytelse, om du vil.

Publisert: 15.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
500 g reinsdyrskav
2 ss smør
3 dl crème fraîche original, 35 %
1 ts salt og ½ ts pepper
2 dl vann
1 kjøttbuljongterning
200 g rosenkål
4 poteter
1 dl tyttebær, friske eller djupfryste
¼ ts tabasko

Slik gjør du:
1. Del potetene i båter. Vend dem sammen med rosenkål i olje, salt og pepper. Legg i ildfast form. Stekes på 200 ºC i ca. 30 minutter.
2. Stek halvtint reinsdyrskav i panne med smør til kjøttet har fått farge.
3. Tilsett crème fraîche, vann og buljongterning, rør om og kok i ca. 10 minutter
4. Smak til med salt og pepper og tabasko.
5. Fordel rosenkål og potetbåter i pannen. Dryss over tyttebær og hakket timian.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat