buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Reinsdyrstek
Fordelen med stek er at den kan gjøres klar dagen i forvegen, så du har bedre tid på festdagen.

Publisert: 28.des.2011 04:12
Oppdatert: -
Fordelen med stek er at den kan gjøres klar dagen i forvegen, så du har bedre tid på festdagen.
Ingredienser 6 porsjoner:
2 kg reinsdyrstek
1 ½ ts salt og 1 ½ ts pepper
2 gulrøtter
1 rødløk
500 g frisk sjampinjong
7 ½ dl vann

Slik gjør du:
1. Gni inn steken med krydder. Stikk inn et steketermometer mot kjernen av kjøttet.
2. Legg steken i en langpanne, tilsett vannet og sett panna inn i stekeovnen på 125°C i ca. 2 timer, avhengig av stekens tykkelse.
3. Skjær sjampinjong og gulrot i skiver og rødløk i båter. Fres dette i en stekepanne.
4. Ved ca. 70°C har steken en rosa snittflate, ved ca. 76°C er den grå. La steken hvile mens du lager sausen. Server med hasselbackpoteter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat