buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Reinsdyrtoast
Reinsdyrbiffer på en stor toast, eller bruschetta om du vil, er perfekt til en kveld for ekstra kos.

Publisert: 09.okt.2015 04:00
Oppdatert: 09.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

300 gram flatbiff av reinsdyr i biffer

1 ts salt og 1⁄2 ts pepper

2 ss margarin til steking

2 skiver brød (skåret på langs)

2 ss olje til steking

1 pakke Philadelphia kremost (à 300g)

2 pærer

3 friske fiken i båter

4 stilker bladpersille

1⁄4 ts kvernet pepper

Slik gjør du:

1. Skjær tynne skiver brød på langs. Legg brødskivene på et bakepapirkledd stekebrett, drypp over olje og sett brettet i stekeovn på 180 °C til har fått en fin gyllen farge og har blitt sprø.

2. Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun kjøttet på sterk varme, ca. 1 minutt på hver side. Etterstek på lavere varme, 1–2 minutter på hver side. Hvil kjøttet i 5 minutter.

3. Smør kremost på de ristede skivene. Skjær pærene i tynne strimler. Legg dem på skivene med kremost og fikenbåter.

4. Skjær kjøttet i tynne skiver og legg det på toastene. Dryss over bladpersille og nykvernet pepper. Del hver toast i fire.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat