buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Reke- og nuddelwok
 

Publisert: 11.okt.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Grønnsaker og skalldyr passer kjempegodt sammen i en wok. Ekstra smakfull blir retten om du tilsetter frisk ingefær, div. oljer og soyasaus.


250 g rensede reker
250 g bønnespirer
1 dl finsnittet purre
400 g nudler
2 ss soyasaus
2 ss østerssaus (oyster sauce)
1 båt finhakket hvitløk
2 ss sesamolje
2 ss peanøttolje
½ ts sukker
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 ts frisk ingefær
1 ss sherry

Slik gjør du
• Kok nudler myke i vann og skyll godt. Legg dem i en bolle og tilsett sesamolje.
• Bland sammen soyasaus, østerssaus, sukker, salt og pepper. Varm opp peanøttolje i en wok og tilsett finhakket hvitløk og ingefær. Stek i ca. 10 sekunder og tilsett rekene. Stek i ca. 1 minutt.
• Tilsett purre og sherry og surr det noen minutter. Tilsett bønnespirer og deretter sausblandingen. Stek et par minutter mens du rører godt.
• Smak til og server. (mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat