buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
17. okt
 
Rekepannekake
 

Publisert: 12.apr.2010 04:12
Oppdatert: -

(2 personer)

4 dl hvetemel
3 dl kald grønnsakbuljong (utblandet)
4 egg
ca. ¾ ts salt

Fyll
1 ½ ss hvetemel
2 dl rekelake , evt. fiskekraft
½ dl melk eller fløte
2 ss smør
1 eggeplomme
ca. 1 ss sitronsaft
200 g reker i lake
1 boks bønnespirer
salt og kvernet pepper
1 ss finhakket frisk dill
smak til med noen dråper tabasco
1 dl revet hvitost

Pynt
Noen reker
ca. 4 friske grønne asparges
1 hakket vårløk
Slik gjør du
Rør hvetemel og rekelake til en glatt røre. Tilsett egg og smak til med salt.
La røren svelle i ca. 20 minutter. Stek tynne pannekaker. Rør sammen hvetemel og rekelake. Kok opp i 3 minutter og rør inn smør og eggeplomme vispet med melk/fløte. Smak til Bland inn grovhakkede reker, avrente bønnespirer og finhakket dill. Legg litt fyll på hver pannekake og rull sammen. Legg dem over i en ildfast form. Dryss over revet ost og gratiner i ovn ved 225 °C eller under grill til osten smelter. Server med salat og søt chilisaus.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat