22. okt
 
Reker med nudler og chilisaus
Denne retten skal være glovarm.

Publisert: 26.mar.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
Husk at rekene er kokte fra før og derfor ikke skal ikke rekene kokes eller stekes i panne eller kasserolle.
400 g reker, uten skall. (Rekene skal ha romtemperatur).
150 g sukkererter
1 rød paprika
3 vårløker
2 fedd hvitløk
2 ts ingefær
3 ss olje
Tilbehør
4 porsjoner eggnudler
1 dl søt chilisaus
Slik gjør du
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skjær paprika i strimler, del sukkerertene i to og skjær vårløken i biter.
Finhakk hvitløken og riv frisk ingefær.
Stek paprika, sukkererter og vårløk sammen med finhakket hvitløk og revet ingefær i olje i 2-3 minutter.
Tilsett nudlene og la alt bli godt varmt. Ta woken vekk fra varmen, vend inn rekene og server retten straks med søt chilisaus. (fish.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke