buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Ribbenstek
Danskene har vært forbildet for denne varianten av skinkesteken. Ribbenstek er renskåret ytrefilet med svor, og med ovnsbakte grønnsaker er dette mat du bare må smake!

Publisert: 04.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
1 kg ribbenstek med svor
5 poteter
3 epler
3 løk
7 persillerøtter eller 2 sellerirøtter
1 ss olivenolje
1 ts salt og 1 ts pepper
Slik gjør du:
1. Rens og skrell potetene. Eplene kan beholde skallet på. Del poteter, epler og løk i båter. Persillerot deles på langs i fire. Legg alt over i en smurt ildfast form.
2. Riss svoren i tynne striper på tvers. Gni inn ribbensteken med salt og pepper og legg den oppå grønnsakene.
3. Stek på 180 °C til steketermometeret viser 68 °C. Ekstra sprø svor får du ved å sette på grillen, kun 1-2 minutter til svoren «blåser» seg opp. Pass godt på!
Server steken med fyllet i form. Sjysaus passer godt til denne retten. Bruk kraften som væske i sausen.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat