buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Rikmanns-jambalaya
Jambalaya kommer opprinnelig fra New Orleans.

Publisert: 16.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Der brukte de tidligere ei panne å lage maten i, og slik oppsto denne gode matretten som består av både fisk og kjøtt sammen med deilige grønnsaker.

(4 porsjoner)

3 dl langkornet middagsris
5 dl vann
olje til steking
1 grønn paprika
2 løker
1 stilkselleri (stangselleri)
2 chilipølser eller annen pølse med kraftig smak
2 båter hvitløk
3 ts kryddermiks
2 boks hakkede hermetiske tomater
200 g kyllingfilet
225 g hermetiske blåskjell
100 g krepsehaler
enda mere vann
salt og pepper etter smak
2 ss chilisaus

Slik gjør du
Begynn med å koke risen etter anvisning på pakken. Rens, vask og grovhakk paprika, løk og stilkselleri. Skjær pølsene i tynne skiver og fres alt i litt stekeolje i en gryte. Rens og skjær hvitløk i tynne skiver og tilsett i gryten. Krydre med 1 ts kryddermiks. Hell i tomatene og fyll den ene tomme boksen med vann og ha i gryten.La alt putre en liten stund. Skjær i mellomtiden kyllingfilet i strimler og krydre dem med resten av kryddermiksen og brun kyllingstrimler dem i en panne. Ha dem over i gryten. La det koke i noen minutter. Smak til og krydre med salt, pepper og chilisaus etter smak. Ha blåskjell og krepsehaler i gryten og la dem så vidt bli varme. Server gryten sammen med risen eller bland alt sammen. (frukt.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat