buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Ristet konge- krabbe med rødkål

Publisert: 14.okt.2009 05:06
Oppdatert: -
400 g renset kongekrabbe
100 g rødkål
1 sitron
1 fedd hvitløk
fersk basilikum 5 - 10 blad
½ dl oliven olje
2 ts smør
200 g salat
Slik gjør du:1: Du kan gjerne lage oljen noen dager før, den blir bare bedre av å stå litt. Kjør basilikum, olje og hvitløk med en stavmikser til en jevn saus og sil deretter gjennom en finmasket sil eller et klede.
2: Kok rødkålen mør i vann ca 15 min og kjør til en pure med mixmaster eller stavmikser. Tilsett litt smør og sitronsaft, og smak til med salt og pepper.
3: Kok opp vann og la det fosskoke, legg deretter den rå krabben i og kok i ett minutt. Avkjøl krabbekjøttet i isvann og rens.
4: Kongekrabben skal bare ristes lett i smør et par minutter, den skal ha en saftig konsistens.
5: Anrett med salat, basilikum olje og legg krabben på toppen. Ta litt rødløkspure over kongekrabben og pynt med et basilikum blad. (Eksportutvalget for fisk)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat