buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Roastbiff
Roastbiff er en klassiker i flere europeiske land. Den kan serveres varm eller kald. Ingredienser 4 porsjoner:

Publisert: 03.mai.2013 04:13
Oppdatert: -
800 g flatbiff av storfe eller mørbrad
2 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin eller olje til steking
Slik gjør du:
1. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Kjøttstykket kan gjerne surres med hyssing, da er det lettere å få pene skiver.
2. Brun kjøttet i margarin eller olje rundt det hele. Stikk deretter et steketermometer inn til midten av kjøttstykket.
3. Stekes i ovnen på 125° C. Når steketermometeret viser 55° C er snittflaten rød, ved 60-65° C er den rosa.
4. La kjøttet hvile i 20 minutter før det skjæres opp. Bruk en skarp kniv.
Tips: Roastbiff kan serveres varm med råstekte eller ovnsstekte poteter, grønnsakblanding og sjysaus eller rødvinssaus. Kald smaker den godt sammen med pepperrotkrem, waldorfsalat, pickles, rå løk, potetsalat med mer.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat