buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Roastbiff av elg
Elgkjøtt gir roastbiffen et skogens sus.

Publisert: 17.okt.2015 04:00
Oppdatert: 17.okt.2015 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g flatbiff av elg

2 ts salt og 1 ts pepper

2 ss margarin til steking

Fløtestuede grønnsaker:

150 g sukkererter

3 poteter

2 gulrøtter

1 pose stjerneløk

2 skiver knollselleri (sellerirot)

1 ts salt og 1/2 ts pepper

ca. 4 dl kremfløte

1 dl revet hvitost

Slik gjør du:

1. Gni kjøttet inn med salt og pepper. Surr kjøttstykket med hyssing for å få en jevn fasong. Da blir det penere skiver ved oppskjæring. Brun kjøttet i margarin rundt det hele.

2. Stikk et steketermometer inn til midten av kjøttstykket. Stek i ovnen på 125° C. Når steketermometeret viser 55° C er snittflaten rød, ved 60° C er den rosa. La kjøttet hvile i minst et kvarter før det skjæres opp. Bruk en skarp kniv.

3. Skrell grønnsaker og poteter, og skjær dem i skiver og biter. Fordel dem utover i en ildfast form, krydre og hell over fløte. Stek på 200 °C til grønnsakene er møre, ca. 1 time. Strø over ost når det står igjen 10?15 minutter av steketiden.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat