buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Røkt kolje
Sammen med gulrot-stuing og eggesmør er røkt kolje en tradisjonell matrett du ikke skal være redd for å servere i godt selskap.

Publisert: 05.des.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du:
1 ½ kg hyse-/kolje i skiver

Gulrotstuing:
500 g gulrot
1 ss smør
1 ss hvetemel
1 dl melk
1 dl kremfløte
1 ts salt
¼ ts malt hvit pepper
ca. 1 krm revet muskatnøtt

Eggesmør:
2 stk hardkokte egg
200 g smør
2 ss frisk kruspersille

Slik gjør du:
1. Skrell gulrøttene og skjær dem i terninger. Kok dem møre i lettsaltet vann.
2. Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk og fløte og rør godt. La sausen småkoke i ca. 10 minutter. Den skal være forholdsvis tykk. Ha i gulrøttene og smak til med salt, pepper og muskat.
3. Kok opp rikelig med vann og ha i fisken. La den trekke i ca. 10 minutter, avhengig av størrelsen.
4. Smelt smør, ha i hakket egg og persille.
Server med kokte poteter.
(mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat