22. okt
 
Røkt svinekotelett
Røkte svinekoteletter er ikke bare billig mat, men også kjempegodt. Her får de følge av en kålsalat med litt julesmak.

Publisert: 25.nov.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser
4 stk kotelett av svin
1 ts pepper
2 ss margarin til steking
600 g hodekål
2 stk finhakket frisk ingefær
2 stk eple
50 g valnøttkjerner

1. Krydre kotelettene og stek dem ca. 2 minutter på hver side. La dem ettersteke på svak varme et par minutter.
2. Finsnitt kålen og ingefæren. Del eplene i tynne båter. Stek det i en varm stekepanne i 4 minutter til kålen er myk.
3. Grovhakk nøttene og strø dem over kålsalaten til slutt.
(Matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke