buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Rosenkål med bacon og valnøtter
En deilig liten rett med rosenkål om du har lyst på noe smått, enkelt og raskt. Retten passer også utmerket som tilbehør til både kjøtt og fisk.

Publisert: 27.mai.2011 04:12
Oppdatert: -

Dette trenger du (4 porsjoner)
500 g rosenkål
100 g bacon
2 dl valnøttkjerner
1 ss olje til steking
salt og pepper etter smak

Slik gjør du:
1. Rens og kok rosenkålen i lettsaltet vann i 2-3 minutter. Ta den opp og la den renne godt av.
2. Klipp opp baconet og sprøstek det i olje. Tilsett rosenkål og valnøtter og stek det under omrøring til kålen er myk, men ikke bløt. Smak til med salt og pepper om nødvendig.
Serveres nylaget og rykende varm.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat