buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Rotete gryte
En perfekt mandagsgryte for store og små.

Publisert: 28.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

En perfekt mandagsgryte for store og små. Deilige rotgrønnsaker, poteter og kål danner grunnlaget for denne varmende middagsgryten. Lag dobbel porsjon og frys ned til senere.

(4 porsjoner)
8 - 9poteter
4 -5 gulrøtter
En middels kålrot
1 pastinakk
1 purre purre
3 - 4 dl vann
1 ts salt (smakes til)
1/4 ts pepper (smakes til)
4 - 5 dl strimlet hodekål
1 laurbærblad
500 g røkt kjøttpølse av kalkun
2 ss hakket frisk kruspersilleSlik gjør du
Skrell og skjær poteter, gulrot, pastinakk og kålrot i terninger. Kok terningene i vann med salt og pepper under lokk i ca. 10 minutter.
Skrell og skjær kålen i strimler. Ha kål og laurbærblad i gryten og la det koke i ytterligere 5 minutter.
Vask, rens og finsnitt purre. Skjær pølse i skiver og ha det i gryten sammen med finsnittet purre. Kok opp.
Krydre med salt og pepper. Strø over rikelig med hakket kruspersille. Flatbrød smaker godt til.
Tips: I denne gryten kan du bruke det du ønsker av grønnsaker. F.eks. persillerot, sellerirot, neper og løk.
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat