buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Rotgrateng
 

Publisert: 28.aug.2010 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
4 poteter
1 knollselleri (sellerirot)
1 pastinakk
1 løk
1 persillerot
3 dl kremfløte
1 dl melk
2 ts salt
1 ts pepper
2 dl revet hvitost

Slik gjør du
Skrell og del grønnsaker i tynne skiver med ostehøvel eller en grønnsakskutter (mandolin).
Legg grønnsakene lagvis i form. Begynn og avslutt med poteter.
Bland sammen fløte, melk, salt og pepper og hell det over grønnsakene. Dryss på revet ost og sett formen inn i varm ovn ved 175°C i ca. 45 minutter til grønnsakene er møre og det meste av væsken er trukket inn.
Server gratengen til svinekjøtt, lammekjøtt, kylling eller pølser.
Gratengen er et godt alternativ til gratinerte poteter.(mat.no)
 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat