buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Rundstykker med inn-bakte egg
Disse rundstykkene med egg inni er supre å ha med på påsketur!

Publisert: 11.apr.2014 04:00
Oppdatert: 11.apr.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

5 dl sammalt hvete, fin

5 dl hvetemel

1 ts salt

1 pk. gjær (50 g)

3 dl melk

2 ss smeltet smør /margarin

10 egg

Slik gjør du:

1. Bland mel og salt. Rør gjæren ut i lunken melk og ha i smeltet smør. Bland alt til en jevn deig. La den heve til dobbel størrelse.

2. Kok eggene i 5-7 minutter. Avkjøl i kaldt vann og ta av skallet.

3. Del deigen i 10 emner og trykk dem flate. Legg et egg oppå og trekk deigen over. Legg rundstykkene med skjøten ned mot stekebrettet. Etterhev i ca. 30 minutter.

4. Stek ved 250 °C i ca. 15 minutter på nederste rille.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat