buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Salamisnurrer

Publisert: 12.aug.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
3 dl lunkent vann
½ pk. gjær
2 ss olje
½ ts salt
8 dl hvetemel
250 g salami i biter
1 ½ dl tomatpuré
2 ts tørket oregano
3 dl hvitost
½ ts pepper

Slik gjør du:
Deig:
1. Rør ut gjæren i vannet og tilsett olje, salt og mel. La deigen heve til dobbel størrelse på et lunt sted. Kjevle deigen til en avlang firkant, ca. 30 x 40 cm.

Fyll:
2. Smør utover tomatpuré og fordel salami, oregano og ost over. Strø over nykvernet pepper og rull sammen til en pølse.
3. Skjær pølsa i ca. 1,5 cm tykke skiver. Legg salamisnurrene på et stekebrett kledd med bakepapir. Dryss over litt ost. Etterhev salamisnurrene i ca. 10 minutter og stek dem på 225° C i ca. 10 -15 minutter.
(matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat