buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
KLOT OG MISMÆRDUPPE med stekt økologisk flæsk. Den grønne pynten er sitronmelisse dyrket i potetkasse.
 
Salte Pottiser på Canarivis Klot og duppe på Solørvis

Publisert: 31.mai.2008 06:04
Oppdatert: -
Bland og kna sammen
750 g rå, raspede poteter
350 g kokte/mosete poteter
ca. 1 ss salt (smak til) og
4 dl byggmel til en deig

Kok opp cirka 3 liter vann og 3 ss salt. (Unngå å la deigen vente. Den blir fort for løs.) Vannet bør fosskoke når du former kløtene og slipper dem opp i vannet.

Slå ned platen og la kløtene syde i vannet i cirka 30 minutter eller til de flyter opp. Kløtene serveres varme med mismærduppe og eventuelt stekt flesk. Oppskriften gir cirka 18 kløter på størrelse med tennisballer.

Mismærduppe
200 g surost
0,5 dl fruktose (eller farin) - smak til
1 dl maismel
1 liter vann
litt fløte

Løs opp osten i vannet så du får en tynn velling. Bland i meljevning, la det koke opp og ha i en liten fløteskvett.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat