buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Saltim-bocca med parmesan- og spinatpoteter
 

Publisert: 15.jul.2011 07:57
Oppdatert: -

Dette trenger du:
600 g flatbiff av svin skåret i tynne skiver, 8 skiver spekeskinke, 8 blad frisk salvie 1 ts pepper, 8 stk tannpirkere, 1 ss olje til pensling,  parmesan- og spinatpoteter:
12 stk potet
4 ss olje
1 ts salt
½ ts pepper
80 g revet parmesan
200 g frisk spinat
Slik gjør du:
1. Vask potetene godt. Skjær dem i båter. Bland potetbåtene med olje, krydder og parmesan.
2. Legg blandingen på aluminiumsfolie og rull sammen sidene på folien til en kant. Legg pakken på grillen i ca. 20 minutter og vend blandingen av og til. Når det er ca. 5 minutter igjen, legg over spinatbladene og vend inn.
3. Bank kjøttskivene forsiktig flate med bredsiden av en kniv. Krydre med pepper. Legg en skinkeskive og ett salvieblad på hver biff, fest med tannstikker.
4. Pensle dem med litt olje og grill dem i ca. 3 minutter på hver side.
www.matprat.no
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat