buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
NY BOK: Polets 500 beste 2013.
 
Salvesens vintips

Publisert: 16.nov.2012 04:13
Oppdatert: -
En av flere årlige guider til viner som er tilgjengelig her til lands, er Geir Salvesens «Polets 500 beste». Nå foreligger 2013-utgaven.
I den årlige utgivelsen gir Salvesen gode tips til hva du skal se etter. For vinutvalget er utrolig stort her til lands, og det dekker svært mange land. Så de færreste kan ha oversikt over alt. Desto med kjærkomne er guider av denne typen. I tillegg tar den for seg hva slags viner som passer til forskjellig mat.
Leseren får også være med forfatteren på reise til mange vinområder. Blant annet har han tilbrakt en måned i Sør-Afrika, og vier mye plass i årets bok til vinene han smakte på der.
I tillegg skriver han om sin drømmetur gjennom vindistriktene Provence i Frankrike og Piemonte i Italia, et fantastisk elvecruise oppover Douro-dalen og en unik tur med verdens største seilskip rundt i Karibien.
Geir Salvesen er vinanmelder i Aftenposten, og reiser jorden rundt og besøker vingårder og vinprodusenter.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat