buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Sashimi
Toppkvalitet fersk laks brukes til sashimi, den japanske måten å servere rå laks på.

Publisert: 28.mar.2011 09:36
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
ca. 300 g fersk laksefilet, uten skinn
1 - 2 ss lakserogn
2 - 3 reddiker, i tynne skiver
ca. 10 cm rettich, i tynne strimler
frisk koriander
2 - 3 ss soyasaus
2 - 3 ss friskpresset sitronsaft
Slik gjør du
Skjær laksen i tynne skiver og anrett dem på porsjonstallerkener sammen med lakserogn, reddikskiver, rettichstrimler og korianderblad.
Bland soyasaus og sitronsaft og drypp det rundt fisken.
Bland lodderogn med en anelse wasabi og lag små topper med rogn som pynt på toppen av laksen. Du kan sløyfe rognen, men sett da gjerne frem litt wasabi ved siden av sashimien. Det hører med. Wasabi er grønn, japansk pepperrot og meget sterk. (fish.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat