buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Sashimi
Sashimi er en sunn, enkel og velsmakende rett med rå fisk. Server den kun som den er, som en forrett eller som en del av en sushimeny. Men husk å juster ned mengden etter hvor mange retter du serverer til.

Publisert: 22.apr.2014 04:00
Oppdatert: 22.apr.2014 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

400 g lakseloin, uten skinn og bein.

4 reddiker

12 ts wasabi

12 sitron

4 ss soyasaus

4 ss frisk koriander, finhakket

Slik gjør du:

1. Skjær laksen i 2-3 millimeter tynne skiver. Skjær på skrå og på tvers av fibrene i fiskekjøttet. Anrett sashimiskivene på et flatt fat.

2. Skjær reddikene i tynne skiver.

3. Press saften av sitronen og bland den med soyasausen.

4. Legg reddikskiver og hakket koriander på toppen av laksesashimien.

5. Drypp sitron- og soyablandingen over og rundt.

Hvis du ønsker å gjøre mer ut av sashimien, pynt gjerne med lakserogn og dill i tillegg.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat