buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Schnitzel med spinatrisotto

Publisert: 17.apr.2008 08:29
Oppdatert: -

Risottoris er en rund, uvasket ris med mye stivelse. Stivelsen gjør at risen kan absorbere store mengder væske, og det er all væsken som gir risottoen den store smaken.

2 porsjoner

300 g svineschnitzel (flatbiff av
svin i 0,5 cm tynne skiver)
½ ts salt
¼ ts peppermiks
1 ss margarin eller olje til steking
160 g arborioris (risottoris)
200 g frisk spinat eller frossen
spinat (halver da mengden)
½ ss olje
1 stk. rødløk
1 båt hvitløk , finhakket
2 ss finhakket frisk basilikum
6 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 ss revet parmesan

Slik gjør du:
1. Skyll spinaten og damp den i vann til den faller sammen (trengs ikke ved bruk av frossen spinat). Press ut vannet og kjør den til en puré i en food processor eller med en stavmikser.
2. Finhakk rødløk og hvitløk. Fres det i en gryte med olje til løken er myk. Ha i risottorisen.
3. Hell 1 dl buljong i gryten. Kok opp og rør til risen har absorbert bujongen. Forsett på samme måte med 1 dl buljong av gangen til risen er myk og kremete. Bland inn spinat, basilikum og parmesan på slutten.
4. Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Stek dem i varm panne med olje ca. 1-2 minutt på hver side. (mat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat