buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Sechuankylling

Publisert: 08.feb.2010 05:00
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
5 kyllingfileter
2 røde paprikaer
½ grønn squash
6 friske sjampinjonge
2 gulrøtter
1 løk
100 g sukkererter eller grønne
bønner ½ stk purre
1 dl cashewnøtter (kan sløyfes)
Sechuansaus 3 dl hønsebuljong (utblandet)
½ dl soyasaus
2 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 ss chilipasta (sambal oelek)
1 ss revet frisk ingefær
1 båt presset hvitløk
1 ss potetmel
salt og sukker etter smak
Slik gjør du
Skjær kyllingfiletene i biter og grønnsakene i litt store biter. Varm olje i en wok eller en egnet panne. Stek kjøttet mens det stadig vendes rundt. Når kjøttet er hvitt tilsettes grønnsakene. Fres alt sammen et par minutter.

Hell over hønsebuljong. Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta. Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Smak eventuelt til med salt og sukker. Dryss cashewnøtter over retten før servering.
Serveres med ris.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat