buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
 
Seibiff med løk
Sei er en ypperlig matfisk, og når vi snakker om smak stiller seien i en helt egen klasse. Seibiff med løk er god norsk hverdagsklassiker.

Publisert: 07.jan.2015 04:00
Oppdatert: 07.jan.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:800 g seifilet4 ss hvetemel2 ts salt og 1 ts pepper2 ss margarin til steking800 g poteter12 røde cherrytomater1 brokkoliStekt løk:2 løk2 ss margarin til stekingSlik gjør du:1. Kok poteter.2. Rens løk, del den i to og skjær den i tynne skiver. Smelt margarin og stek løken på middels varme til den er gyllen og har karamellisert seg. Smak til med salt og pepper.3. Rens brokkoli og skjær den i fine buketter. Kok i lettsaltet vann, ca. 3 minutter.4. Skjær fisken i serveringsstykker og vend dem i melblandingen. Stek fisken i panne med margarin, ca. to minutter på hver side.Server med cherrytomater, brokkoli og kokte poteter.(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat