buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Seikarbis
De beste fiskekakene lager du selv

Publisert: 14.okt.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
500 - 600 g seifilet, uten skinn og ben
1 ts salt, 1 ss potetmel, 1 ss hakket gressløk
½ ts pepper
ca. 1 dl melk
smør/margarin og olje til steking
Stuede gulrøtter og sukkererter
2 store gulrøtter, 100 g sukkererter
2 dl vann, ½ ts salt
1 ss hvetemel
1 dl matfløte


Slik gjør du
Skjær fisken i strimler og mal dem grovt med saltet. Bruk kvern eller food-processor. Rør inn potetmel, gressløk og pepper og spe med melken litt om gangen til en fast farse. I food-processor kan alt has i maskinen med det samme og maskinen gå til ingrediensene er godt blandet.
Form 8 store karbonader og stek dem i en blanding av smør/margarin og olje. Bruk middels varme så de blir pent brune samtidig som de blir gjennomstekte. Rens og skjær gulrøttene i små terninger, strimle sukkerertene. Kok grønnsakene møre i lettsaltet vann. Sil kokevannet fra, men ta vare på det. Kok det opp. Visp sammen hvetemel og fløte og visp det i grønnsakvannet. La sausen småkoke i 4-5 minutter . tilsett grønnsakene og la dem bli ordentlig varme.
Server seikarbonadene med stuede gulrøtter og sukkererter, samt kokte poteter eller som hamburger med salat, tomatskiver, sylteagurk og rødbeter. (Godfisk.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat