buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Seikarbonade i brød
Skjær fisken i strimler og mal dem grovt med saltet, på kvern eller i food-processor.  

Publisert: 08.feb.2011 04:12
Oppdatert: -

(4 porsjoner)
500—600 g seifilet, uten skinn og ben
1 ts salt
1 ss potetmel
1 ss hakket gressløk
½ ts pepper
ca. 1 dl melk
smør/margarin og olje til steking

Stuede gulrøtter og sukkererter
2 store gulrøtter
100 g sukkererter
2 dl vann
½ ts salt
1 ss hvetemel
1 dl matfløte
Slik gjør du
1. Skjær fisken i strimler og mal dem grovt med saltet, på kvern eller i food-processor.
2. Rør inn potetmel, gressløk og pepper og spe med melken litt om gangen til en fast farse. I food-processor kan alt has i maskinen med det samme og maskinen gå til ingrediensene er godt blandet.
3. Form 8 store karbonader og stek dem i en blanding av smør/margarin og olje. Bruk middels varme så de blir pent brune samtidig som de blir gjennomstekte.
Seikarbonader serveres i brød som hamburger med salat, tomatskiver, sylteagurk og rødbeter. (fish.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat