buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Sennepsbiff
Sennep har en syrlig og søt smak som mange elsker og som er brukt i matlagingen i flere tusen år.

Publisert: 07.nov.2011 04:12
Oppdatert: -

Denne rustikke retten er et godt eksempel på at sennep fremdeles bør elskes for det den er.
(4 porsjoner)
4 storfebiffer a 150 gram
4 ss grov sennep
1 ts salt
1ts pepper
2 ss rapsolje til steking
4 kokte poteter
400 g babygulrot
4 dl appelsinjuice
4 ts maisstivelse (maizena)
4 ss finhakket frisk basilikum
Slik gjør du
1. Krydre biffene med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffene og stek de videre til rosa kjøttsaft pipler frem. Da er biffen medium. Ha på sennep.
2. Bland appelsinjuice med maizenna. Hell blandingen i en stekepanne og kok opp. Ha i gulrøtter og kok til appelsinjuicen har sauskonsistens og gulrøttene er myke. Del potetene i fire og ha i pannen de siste 20 sekundene.
3. Legg biffene på en tallerken med gulrøtter og poteter rundt. Få med den gode appelsinsausen og dryss til slutt over hakket basilikum. (matprat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat