buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Sennepsbiff
Sennep har en syrlig og søt smak som mange elsker og som er brukt i matlagingen i flere tusen år. Denne rustikke retten er et godt eksempel på at sennep fremdeles bør elskes for det den er.

Publisert: 17.feb.2016 04:00
Oppdatert: 17.feb.2016 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:

600 g ytrefilet av storfe

4 ss grov sennep

1 ts salt

1 ts pepper

2 ss rapsolje til steking

4 kokte poteter

400 g babygulrot

4 dl appelsinjuice

4 ts maisstivelse (maisenna)

4 ss finhakket frisk basilikum

Slik gjør du:

1. Krydre biffen med salt og pepper. Stek den på sterk varme til det begynner å piple på oversiden. Snu biffen og stek den videre til rosa kjøttsaft pipler fram. Da er biffen medium. Ha på sennep.

2. Bland appelsinjuice med maisenna. Hell blandingen i en stekepanne og kok opp. Ha i gulrøtter og kok til appelsinjuicen har sauskonsistens og gulrøttene er myke.

3. Del poteten i fire og ha i pannen de siste 20 sekundene.

4. Legg biffen på en tallerken med gulrøtter og poteter rundt. Få med den gode appelsinsausen og dryss til slutt over hakket basilikum.

Server gjerne sennepsbiffen med en frisk salat til.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat