22. okt
 
Sesam-kylling
Kylling passer utrolig godt i wokretter fordi det alltid er mørt og kan kombineres med så mange smaker.

Publisert: 16.feb.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
ca. 5 kyllingfileter
salt og pepper
1 ts finhakket frisk ingefær
1 rødløk
1 rød paprika
3 pk. nudler, gjerne fullkorn
2 ss sesamolje
½ dl soyasaus
1 ss sesamfrø
Slik gjør du:
1. Del kylling og grønnsaker i passe store wokbiter.
2. Stek først kyllingbitene i middels varm panne med litt olje. Ha på salt og pepper. Ta opp kyllingkjøttet og stek grønnsakene møre.
3. Kok imens nudler etter anvisning på pakken.
4. Ha kjøtt og nudler over i pannen sammen med grønnsakene, og bland inn sesamolje og soyasaus. Dryss over sesamfrø før servering.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke