buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
 
Shish kebab
Kebab stammer fra tyrkernes krigstokter, ikke minst fra den gang de som nomader var innviklet i stammekriger. Krigerne spiddet kjøttstykkene på sverdet og stekte dem over åpen ild.

Publisert: 02.aug.2016 04:00
Oppdatert: 02.aug.2016 04:00

Ingredienser 4 porsjoner:

800 g flatbiff av lam

1 løk

1 sitron

2 ss olivenolje

2 båter hvitløk

2 laurbærblad

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts pepper

1 ss hakket frisk kruspersille

1 nett stjerneløk

Slik gjør du:

1. Skjær kjøttet opp i terninger. Skjær løken i ringer og finhakk hvitløken. Bland dette sammen med sitronsaft, olje, laurbærblad, salt og pepper. Hell dette over kjøttet og mariner i minst 2 timer. Vend bitene et par ganger i marinaden.

2. Ta kjøttet opp av marinaden og tre på spyd sammen med småløk.

3. Grill kjøttet i ca. 4–5 minutter på hver side, eller stek ovn i på 225° C i ca. 15 minutter.

Tips: Bruker du grillspyd av tre, er det lurt å fukte spydene før steking.

(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat