buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Sirups-snipper
Sirupssnipper er for mange et symbol på julen. En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 100 sprø og gode sirupssnipper.

Publisert: 03.des.2014 04:00
Oppdatert: 03.des.2014 03:59

Ingredienser1 1/2 dl kremfløte150 g mørk sirup150 g sukker100 g smør450 g hvetemel1/4 ts malt pepper1/4 ts malt ingefær1/4 ts malt anis1/4 ts malt kanel3/4 ts natronPensling og pynt:1 eggehvite100 g skåldet mandlerSlik gjør du:1. Forvarm stekeovn til 175 °C. Gjør klar et stekebrett, eller to med bakepapir.2. Kok opp kremfløte, sirup og sukker. Ha i smør og avkjøl blandingen til den er lunken.3. Sikt i de tørre ingrediensene. Elt deigen godt sammen.4. Kjevl deigen til en tynn leiv, ca. 2 mm. Skjær ut snipper, (ca. 5cm x 5 cm) bruk en lang linjal og en baketrinse. Legg sirupssnipper over på stekebrett.5. Skåld mandler. Pisk eggehvite lett med en gaffel. Pensle en liten flik midt på snippene med eggehviten og legg en halv skåldet mandel på hver sirupssnipp.6. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter, til de er gylne. Avkjøl kakene på rist.Oppbevar sirupssnipper i en tett boks.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat