buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Sirupsnipper
En porsjon av denne oppskriften, gir ca. 100 sirupsnipper.

Publisert: 07.des.2015 04:00
Oppdatert: 07.des.2015 03:59

Ingredienser 1 porsjon:

1 1⁄2 dl kremfløte

150 g mørk sirup

150 g sukker

100 g smør

450 g hvetemel

1⁄4 ts malt pepper

1⁄4 ts malt ingefær

1⁄4 ts malt anis

1⁄4 ts malt kanel

3⁄4 ts natron

Pensling og pynt:

1 eggehvite

100 g skåldet mandler

Slik gjør du:

1. Forvarm stekeovn til 175 °C. Gjør klar et stekebrett, eller to med bakepapir.

2. Kok opp kremfløte, sirup og sukker. Ha i smør og avkjøl blandingen til den er lunken.

3. Sikt i de tørre ingrediensene. Elt deigen godt sammen.

4. Kjevl deigen til en tynn leiv, ca. 2 mm. Skjær ut snipper, (ca. 5cm x 5 cm) bruk en lang linjal og en baketrinse. Legg sirupssnipper over på stekebrett.

5. Skåld mandler. Pisk eggehvite lett med en gaffel. Pensle en liten flik midt på snippene med eggehviten og legg en halv skåldet mandel på hver sirupssnipp.

6. Stek midt i ovnen i ca. 5 minutter, til de er gylne. Avkjøl kakene på rist.

(matprat.no)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat