buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Sjørøvergryte
Alle barn vil ha mat som smaker godt og maten skal helst være gøyal å spise. Slipp gjerne barna til i matlagingen. Her er en oppskrift som er lett for barna å være med på å lage.

Publisert: 16.feb.2015 04:00
Oppdatert: 16.feb.2015 03:59

Ingredienser 4 porsjoner:400 g biffkjøtt i terninger20 sopper2 båter finhakket hvitløk2 ss margarin2 ss hvetemel6 dl kjøttbuljong (utblandet)1 boks hermetiske tomatbønner1 ts malt chilipepper1 pk sukkererter1 ts salt4 dråper sukkerkulørSlik gjør du:1. Skjær biff i terninger og sopp i båter. Finhakk hvitløk.2. Brun biffterninger i flere omganger i en gryte med margarin.3. Ha alt kjøttet tilbake i gryten og dryss på hvetemel. Hell på buljong, tomatbønner og ha i chilipepper.4. Stek sopp og hvitløk gyllent i en stekepanne med margarin. Ha det over i gryten med kjøttet.5. La gryten småkoke i 10-15 minutter. Tilsett sukkererter like før servering og smak til med salt. Juster eventuelt fargen med litt sukkerkulør.Server gjerne med kokte poteter.(matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat