buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Skalldyrsuppe som forrett

Publisert: 23.jan.2010 05:02
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
500 gram reker, skall
1 ts fennikelfrø
1 ts sort pepper
1 ts korianderfrø
1 liten gul løk
1 stor gulrot
2 fedd hvitløk
1 kvist estragon
2 ss. hakket stilk av persille
1 ss tomatpuré
1 stor tomat
1 glass hvitvin
4 ss hvitvinseddik
4 dl kremfløte
1 ss cremé fraiche
Slik gjør du
Surr sammen krydderene i litt smør. Tilsett rekeskallet, grønnsakene
og la det surre i ca 10 minutter på middels varme. Tilsett tomatpuré, tomater, hvitvinseddik og hvitvin og vann til det står 3 cm over rekene og grønnsakene. Tilsett fløten etter at suppen har kokt 25 minutter på middels varme. Sil kraften. Tilsett cremé fraiche og mos suppen med stavmikser. Smak til med salt og kajennepepper.

Avokadokrem
1 avokado
1 ss limesaft
1/2 hvitløk
Litt salt og sukker
1 ss crème fraiche
4 tynne skiver rugbrød
Slik gjør du
Mos avokadokjøttet med limesaft og hvitløk. Smak til
med salt og sukker. Bland i crème fraiche mos til en glatt puré.
Rist rugbrødskiver i panne med noen dråper olivenolje.
Anrette avokadokrem, reker og frisk koriander på brødet. Press litt
sitronsaft over.
Legg reker i suppetallerkenen og hell suppen i.







 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat