22. okt
Skinke- og pinjesandwich
 
Skinke- og pinjesandwich
Lyst til å gjøre noe spennende ut av brødskiva og den røkte skinken? Litt basilikum og pinjekjerner er alt som skal til.

Publisert: 31.des.2012 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 2 porsjoner:
2 skiver grovt brød
8 skiver røykt skinke
½ beger cottage cheese
1 bunt frisk basilikum
4 ss pinjekjerner
1 tomat i skiver
1 båt hvitløk
2 ss olivenolje
¼ ts salt og ¼ ts pepper
Slik gjør du:
1. Varm brødskivene i brødrister eller stekepanne til de er sprø.
2. Gni brødskivene inn med hvitløk og hell over oljen.
3. Hakk basilikumbladene og pinjekjernene og bland i cottage cheese med litt salt og pepper. Fordel utover brødet.
4. Legg på skinkeskivene og tomat i skiver.
(matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke