buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Skinkebiff
Lag en frisk, deilig salat med byggris, eple, sitron og gulrot. Server med rosmarinstekte skinkebiffer av norsk kvalitet – godt, nytt og nyttig!

0
Publisert: 24.mar.2015 04:00
Oppdatert: 24.mar.2015 04:00

Ingredienser:

4 skinkebiff,à 150 gr

1⁄2 ts salt

1⁄2 ts kvernet pepper

1 ts tørket rosmarin

2 ss margarin til steking

Eple- og byggrissalat:

200 gr byggris

2 epler

1 gulrot

saften av 1 stk sitron

1 pakke salatmix, à 65 g

1⁄2 ts salt

1⁄4 ts pepper

Slik gjør du:

1. Tørk kjøttet med litt kjøkkenpapir. Gni det inn med urter, salt og pepper. Legg til side for å trekke smak.

2. Kok byggris i en kjele med lettsaltet vann, 12-15 minutter.

3. Skjær eple i båter. Bruk en skreller eller ostehøvel og skjær gulrot i tynne strimler på langs. Legg eplebåter og gulrotstrimler i en skål og press over sitronsaft. Vend inn salat.

4. Brun skinkebiff i en varm stekepanne med margarin, 2 minutter på hver side. Senk varmen og etterstek skinkebiffene i ca. 4 minutter. La biffene hvile et par minutter før du skjærer dem i tykke skiver.

5. Hell av kokevannet på byggrisen og skyll den med kaldt vann. La den renne godt av seg og vend den lett inn i resten av salaten. Smak til med salt og pepper. Anrett salaten på tallerkener sammen med saftig skinkebiff i skiver. (Matprat.no)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat