buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Skogs_gryte
Dette er en gammel slager, en fyldig gryte med mye smak.

Publisert: 12.okt.2013 04:13
Oppdatert: -
Ingredienser 4 porsjoner:
700 g flatbiff av storfe eller stek
2 ss margarin til steking
1 løk
2 gulrøtter
1 persillerot
5 knuste einebær
4 dl vann
200 g frisk sjampinjong
5 ss seterrømme
1 dl melk
2 ss hvetemel
2 ss solbærsaft
1 ts salt og 1 ts pepper
1 ts tørket timian

Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i terninger, brun det i en varm stekepanne og ha det over i en gryte.
2. Skjær løken i båter. Gulrot og persillerot skjæres i skiver. Ha det i gryten sammen med knust einebær. Ha i vann. La det få et oppkok og trekke i ca. 30 minutter.
3. Stek soppen og ha det i gryten. Rør sammen rømme, melk og hvetemel. Hell det over i gryten sammen med solbærsaft, salt, pepper og timian.
4. La alt koke opp igjen og la det trekke i 20 minutter.
Serveres med kokte poteter og tyttebær. (matprat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat