buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
 
Skogsoppsuppe

Publisert: 15.jun.2009 05:00
Oppdatert: -
(4 porsjoner)
2 ss smør
2 gulrøtter
1 skive knollselleri (sellerirot)
1 stk. løk
1/2 kg aromasopp
5 dl kyllingbuljong (utblandet)
2 dl hvitvin
3 dl helmelk
1 dl kremfløte
Garnering 100 g aromasopp
2 ss smør
4 blad frisk basilikum

4 skiver grovt brød
Slik gjør du:1: Smelt smøret i en kjele og tilsett finhakket gulrot, rotselleri og løk.

La det surre ca. 2 minutter før soppen tilsettes. Legg på lokk og la det surre videre i ca. 5 minutter.
Tilsett buljong og hvitvin. Kok opp og la det småkoke i ca. 8 minutter. 2: Ha soppblandingen i en foodprocessor og kjør til massen blir helt jevn. Ha den tilbake i kjelen og tilsett helmelk og kremfløte. La suppen få ett godt oppkok og smak til med salt og pepper. 3: Skjær litt sopp i tynne skiver og stek i smør for pynt. Dryss på litt salt og pepper. Fordel litt suppe i hver tallerken, legg på sopp og basilikum. Servèr med ristet brød. (mat.no)
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat