buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
Ikke bruk Bildetekst
 
Skolebrød
 

Publisert: 23.aug.2010 10:24
Oppdatert: -

(14 skolebrød)
3 ½ dl melk
50 g gjær
100 g meierismør
1 dl sukker
½ ts malt kardemomme
ca. 1 l hvetemel

Eggekrem
1 vaniljestang eller litt vaniljesukker
4 dl melk
6 stk eggeplomme
½ dl sukker
1 ss maisstivelse (maizena)
ca. 2 dl stivpisket kremfløte
melis, romessens, kokos

Slik gjør du
1. Varm melken til ca. 37 °C. Løs opp gjæren i melken og tilsett smeltet, avkjølt smør. Tilsett sukker og kardemomme, sikt i mel og arbeid til passe deig. La deigen heve til nesten dobbel størrelse. Trill glatte boller og trykk dem litt ned på midten. La bollene heve til de er lette og fine.
2. Skrap ut vaniljefrøene og ha dem i en kjele sammen med melk, eggeplommer, sukker og maisenna. Varm opp under omrøring til kremen begynner å tykne. Pass på så den ikke koker. Avkjøl i kaldt vann, rør av og til. Bland inn stivpisket krem.
3. Legg rikelig med eggekrem på hver bolle. Stek ved 250 °C i 10-12 minutter. Avkjøl på rist.
4. Smør de avkjølte skolebrødene med melisglasur tilsatt et par dråper romessens og dypp dem i en skål med kokos. (mat.no)
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat