buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Slik griller du kjøtt

Publisert: 18.jun.2010 04:12
Oppdatert: -
Moderne griller er kraftige, og det er lett å brenne maten. Mat som er brent er verken sunt eller godt, og derfor er det greit å lære seg noen grilltriks:
• Ikke ha kull i hele grillen, opprett en «temperert sone» med aluminiumsfolie på risten.
• Mindre og tynnere stykker har kortere grilltid og kan grilles på god varme.
• Større stykker trenger lengre grilltid og lavere varme for ikke å bli brent. Grilles best ved indirekte varme, og under lokk. Indirekte varme vil si å fyre med kull/gass på halve grillen. Ha kjøttet ved siden av varmen, og dryppskål i aluminium under.
• Når maten begynner å få passe farge, så legg den over på «temperert sone» for ettergrilling.
• Kjøtt med mye fett eller mye marinade på utsiden, gjør at fett kan dryppe ned på varmen. Hvis det flammer opp flytter du kjøttet over på folien til flammene har slokket.
• Pølser og burgere blir fort brent, bruk derfor svakere varme.
• En gassgrill har som oftest flere bluss, og det er enkelt å redusere eller slå av varmen på ett eller flere bluss.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat