buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
Kayseri escort bayan
sirinevler escort beylikduzu escort atakoy escort sisli escort atakoy escort sisli escort sirinevler escort beylikduzu escort beylikduzu escort
ankara escort ankara escort bayan
16. okt
 
Slik lager du en gryterett

Publisert: 02.mar.2012 04:12
Oppdatert: -
Gryteretter kan lages av kjøtt både med og uten bein. Rettene lages vanligvis av kjøtt som trenger litt koketid etter bruning. Det finnes mange klassiske gode gryteretter som Biff Stroganoff, Boeuf Bourguignon, Osso Bucco, Gulasj og Coq au vin. Beinfritt kjøtt til gryteretter: Rundstek er en stor muskel fra låret på storfe, som egner seg svært godt til gryteretter. Kan også brukes til stek og roastbeef. Flatbiff er en muskel fra innerlåret på storfe. Den egner seg godt til oksestek og roastbiff, og er ypperlig til biffstrimler og gryterett.
Gryteretter kan lages av alle kjøttslag.
Skjær beinfritt kjøtt i terninger (ca. 3 x 3 cm). Hel kylling deles i åtte serveringsstykker. Stek kjøttet i små porsjoner for å få fin stekeskorpe. Ha det over i kraft, buljong eller saus. La det trekke 10 - 30 minutter for å bli mørt. Tiden avhenger av hvor mørt kjøttet er, og størrelsen på terningene. Tilsett grønnsaker mot slutten av trekketiden. Jevn eventuelt retten med hvetemel eller maizena. (Oppskrifter på matprat.no)
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
Şehirlerarası evden eve nakliyat