buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
 
Slik unngår du diabetes

Publisert: 28.feb.2014 04:13
Oppdatert: -
Gunn-Karin Sakariassen og Hege Hasler Barhaughøgda utgir nå «Diabetesboka - Spis riktig og bli frisk».
I dag har rundt 350.000 nordmenn type 2-diabetes, opplyses det i presentasjonen. Halvparten av disse har fått diagnosen, mens andre halvdel ikke vet om at de har sykdommen. I tillegg er rundt 350.000 nordmenn i faresonen for å få diabetes.
«Diabetesboka» presenteres som en innføring i hvordan man kan spise riktig for å bli frisk, eller for å unngå å få diabetes dersom man er i faresonen. Den inneholder oppskrifter på drøyt 60 retter, både til frokost, lunsj, middag og dessert, som kan bidra holder blodsukkeret stabilt og hormonene i balanse. I tillegg inneholder den tips om sukkerfrie søtsaker.
Hege Hasler Barhaughøgda er sykepleier og har jobbet med diabetes i mange år, de siste åtte ved Dr. Fedon Lindbergs Klinikk i Oslo. Gunn-Karin Sakariassen har tidligere skrevet bestselgeren «Frisk med lavkarbo» i samarbeid med Sofie Hexeberg.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat